Past Events

Aesaert

Wanneer de passie groot genoeg is, vindt ze vroeg of laat haar weg. Architecte Griet Aesaert heeft iets met leer. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. In 2014 richtte ze haar eigen handtassenlabel op waarmee ze mooie, tijdloze tassen wil maken met aandacht voor de functionaliteit, eindgebruiker èn het milieu. Zo gebeurt het looien op plantaardige wijze in de beste looierij van België en zijn de huiden afkomstig van Europese koeien die uitsluitend voor hun vlees worden gekweekt en is dus een recuperatiemateriaal.

Alle tassen worden handgemaakt in het atelier in Gent. Het is de plek waar een A E S A E R T - tas tot leven komt. Elk stuk is uniek en kan op maat worden gecreëerd. Je kiest dan zelf het leer, de voering, lengte van de riemen, het aantal vakjes… Functionaliteit en esthetiek vinden elkaar in A E S A E R T. Te ontdekken op Jong Bloed!

www.aesaert.be

Recent Posts

© 2019 by Jong Bloed.

Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Elisa Lee - Fostierlaan 10, 9600 Ronse

info@jongbloed.be | Tel: 055/ 60 49 32