Studio - E.V.A

Nadja Roegiers, een grafisch vormgever met een uitgesproken passie voor interieur en Dirk Hoes, een door meubels gepassioneerde machinebouwer bundelden in 2016 hun talenten om STUDIO-E.V.A op te starten. Ze houden van het spanningsveld tussen verschillende materialen als basis voor hun ontwerpen. De grafische achtergrond van Nadja en de technische knowhow van Dirk maken dat hun zuivere ontwerpen tot in detail afgewerkt worden met moderne technieken. Denk aan hout in combinatie met polyethyleen of gerecylceerde kunststof, vaak gefinaliseerd met metalen details. Alles met een uitgekiend oog voor precisie, kleur en degelijkheid, op maat gemaakt. Met veel liefde voor materiaal en hun ambachtelijke aanpak, halen ze hun voldoening uit een letterlijk AF-gewerkt product. STUDIO-E.V.A maakt zowel meubels als objecten voor interieurs en brengt een mooie selectie mee naar Jong Bloed.

www.studio-eva.be


Recent Posts