Past Events

Julzz

De workshop smeden bied je een eerste kennismaking in de wereld van vuur, hamer, metaal en aambeeld. Je leert er de basistechnieken van het smeden. Tijdens deze workshop ga je als kunstenaar zelf aan de slag. Je krijgt een houten sokkel ter beschikking waarop je stapsgewijs een boom zal smeden in metaal. Een miniatuur boompje, weliswaar. Het leuke aan creatief werk is dat er geen regels zijn en je dus weinig verkeerd kan doen. Ik heb gekozen voor een boom, omdat het organisch is en esthetisch alle richtingen kan uitgaan. Voor de workshop smeden kan het van pas komen een vise grip mee te nemen. De rest van het materiaal zoals kolen en veiligheidskledij zal worden voorzien. Ik hoop jullie te verwachten voor een creatieve namiddag.

www.blacksmithjulz.blogspot.com

Zaterdag 14/12

14:00-17:00 (doorlopend)

Creatieve workshop voor kinderen onder leiding van smid Julzz (gratis)

Zondag 15/12

13:00 - ca 16:30

Zelf een boom leren smeden (volwassenen)

€80/pp max 8 personen, inschrijven via atelier@elisalee.be

Recent Posts

© 2019 by Jong Bloed.

Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Elisa Lee - Fostierlaan 10, 9600 Ronse

info@jongbloed.be | Tel: 055/ 60 49 32