Past Events

Uitgelijnd

Uitgelijnd, dé partner voor drukwerk met dat ietsje meer.

Bij Uitgelijnd creëren we steeds opnieuw prachtige en unieke drukwerken volgens de wens van de klant. Uit liefde voor ontwerpen, typografie en ambacht kiezen we resoluut voor het gebruik van de letterpress techniek. Er is immers geen enkele andere druktechniek die de letters zo mooi en klassevol in het papier kan drukken. Onze missie is het vervaardigen van kwaliteitsvol drukwerk dat elke keer opnieuw de bestemmeling raakt.

Een (h)echt familiebedrijf

Uitgelijnd wordt gerund door Helmut en echtgenote Amber. Dankzij hun liefde voor de ambacht en hun kwalitatief werk mag drukkerij Uitgelijnd trots het keurlabel Handmade in Belgium (Hib) tentoonstellen. Dochter Nell heeft de ondernemerskriebels ook goed te pakken. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze nu al een eigen kledingcollectie in de rekken hangen.

Uitgelijnd presenteert een ruim assortiment drukwerk.

Je kan bij Uitgelijnd terecht voor onder meer geboortedrukwerk en allerhande huwelijksdrukwerk. Van je save the date kaartjes tot het ontwerpen van een logo voor je grote dag. Ook visitekaartjes en uitnodigingen op maat voor jouw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Zeker het ontdekken waard is de Uitgelijnd stationary collectie met unieke en originele wenskaarten voor allerlei gelegenheden!

Kortom, ben je op zoek naar stijlvol, minimalistisch en strak uitgelijnd drukwerk? Kom dan zeker eens kennismaken met Helmut en Amber van Uitgelijnd!

Recent Posts

© 2019 by Jong Bloed.

Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Elisa Lee - Fostierlaan 10, 9600 Ronse

info@jongbloed.be | Tel: 055/ 60 49 32