Past Events

Jan Leenknegt


Jan Leenknegt is verknocht aan glas. Hij maakt driedimensionale sculpturen, met een organische vormgeving en ingevuld met mondgeblazen glas. Al meer dan 40 jaar is hij een gepassioneerd glaskunstenaar. Zelf omschrijft hij zijn werk als volgt: “Alles wat ik maak is van de grootste evidentie, dit is wat ik doe, al mijn hele leven. Mijn creativiteit is mijn leven, mijn heelal. Ik maak mijn eigen wereld en wil nog steeds bij-scheppen. ”Het werk van Jan Leenknegt is opgebouwd rond een aantal thema’s: de elementen, het heelal, de microkosmos, kortom het leven op en rond deze planeet in al zijn vormen. Zijn sculpturen worden getoond in galerijen, musea en cultuurcentra in binnen- en buitenland.

Recent Posts

© 2019 by Jong Bloed.

Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Elisa Lee - Fostierlaan 10, 9600 Ronse

info@jongbloed.be | Tel: 055/ 60 49 32